مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در پارکینگ

سلام. پارکینگ اختصاصی من در آپارتمان دو نبش است و از یک سمت میتونم از حیات خلوت وارد پارکینگ شوم، آیا کسی میتونه داخل حیات خلوت ماشین پارک کنه و محل رفت و آمد مرا از حیات خلوت ببندد؟ همچنین آیا من میتونم بدون اینکه به به حریم حیات تجاوز کنم 2 تا ماشین پارک کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ هر دو سوال خیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حیات خلوت جزء مشاعات است و کسی حق پارک ندارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه جزء مشاعات است نباید این کار انجام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کسی اجازه پارک ماشین در حیات خلوت را ندارد و خیر

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

مسلما حیات خلوت جزو مشاعات ساختمان است و حق تمامی ساکنین است. و نمیتوان هیچ گونه وسیله ای پارک نمود.
بهتر است قانون خاص اپارتمان را مطالعه بفرمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلان
خیر
اگر در قسمت اختصاصی خود هستید بله و اگر پارک دوم در مشاعات است نیاز به رضایت تمام شرکا دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر با توجه به اینکه حیات خلوت جز مشاعات و صرفا با اجازه کلیه مالکین اجازه تصرف در آن وجود دارد