مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پست سازمانی

با سلام
بنده در ازمون استخدامی قبول شدم به عنوان کارشناس تاسیسات.
به دلیل انتقال دائم مدیر از اداره دیگر به اداره حاضر، در فاصله زمان ازمون تا بکارگیری نیروهای جدید، پست سازمانی کارشناس تاسیسات پر شده و مدیر مذکور پست رو پر کرده و میخواهند در جایی در اداره دیگر در سازمان برای من پست تعریف کنند، البته احتمالا شغل بنده همان کارشناس تاسیسات خواهد بود. میخواهم بپرسم این کار قانونی هست، قابل شکایت هست یا اصلا ممکنه بنده ضرر کنم از این موضوع؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما واضح نیست بهتر است از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید ولی آنچه من از گفته های شما متوجه شدم امکان تعریف شغل جدید طبق چارت سارمان وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خلاف قانون است میتوانید در دیوان عدالت شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در دیوان عدالت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تنزل یا تغییر پست از اختیارات مدیران دستگاه می باشد نمی توانید از طریق دیوان عدالت اداری الزام دستگاه را به ابقا در پست سازمانی درخواست کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدیران در مورد تنزل و ترفیع قانونا تصمیم میگیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید در دیوان عدالت شکایت کنید