مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

سلام خسته نباشید
قرار داد یک ساله ای با شرکت خصوصی دارم
ابتدای سال اعلام کردم قصد استعفا دارم و با مدیر صحبت کردم گفتند سه ماه زودتر باید اعلام کنی و من هم همان روز اعلام کردم
سه ماه بعد که مراجعه کردم گفتند باید کتبا اعلام کنی و وقتی نامه کتبی به ایشان دادم گفتند در سه ماه پایان قرارداد حق استعفا دارید و نهایتا خیلی اذیت کردند و مواردی را عنوان می‌کنند که مطمئن هستم در قرارداد نیست.. وقتی میگم اجازه بدید قرار داد و تعهداتم را ببینم میگن تو با این حرفت بی احترامی میکنی بما.. نسخه دوم قرار داد را هم به من ندادند و نمی‌دهند شش ماه است که با حرف زدن و منطقی و توافق میخواهم از مجموعه خارج بشوم اما هر بار یک جور دست به سرم می‌کنند.. یعنی علنا حق استعفا رو از من سلب کردند حالا یا با دست به سر کردناشون یا با چیزایی که در مورد قرار داد میگن
الآن من می‌توانم از قانون کار استفاده کنم؟

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، بله حتما، اولا طبق قانون کار مکلف به ارایه نسخه ای از قرارداد به شما بودند که این تخلف هست، و یا مدارکی که دارید میتونی موضوع رو از طریق اداره کار پیگیری کنید