مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی در آموزش و پرورش

سلام.. من 16 سال سابقه کلی در آموزش و پرورش و 12 سال سابقه خدمت در شهرستان فومن رو دارم.. رشته تحصیلیم دبیر فنی برق الکترونیک بوده که بعد از دانشگاه من رو به فومن فرستادن.. این رشته در شهرستان فومن وجود نداره و تمام این 12 سال مجبور شدم به صورت اداری کار کنم.. مدت تعهدم تموم شده ولی متاسفانه هر بار که برای انتقالی تلاش کردم با مخالفت مبدا مواجه میشم.. آیا راهکاری قانونی برای انتقالی وجود داره با توجه به اینکه رشته تحصیلیم مورد نیاز فومن نیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق ضوابط و مقررات استخدامی هرگونه تغییر انتقال محل خدمت باید با موافقت بالاترین مقام دستگاه صورت پذیرد و در این خصوص اگر دلایل و مدارکی دال بر تکلیف سازمان مربوط به انتقال شما به شهرستان دیگر وجود دارد و اقدامی در این خصوص از طرف سازمان صورت نمی پذیرد میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما درخواست دهید اگر موافقت نشد از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را مطرح کنید