مشاوره حقوقی رایگان - احداث کوچه در ملک خصوصی همسایه بدون ایجاد رضایت از طرف شهرداری

با سلام خدمت عزیزان و خسته نباشی
اینجانب دارای یک زمین مسکونی خام در محدوده شهر می باشم شهر داری در زمان ساخت پلاک مجاور در جواز احداتی برای مالک همسایه وصل به کوچه 6 متری قید کرده است که با توجه به قولنامه خریدار که در آن قید شده وصل به زمین اینجانب می باشد در طول 20 سال با مراجعه به شهرداری از احداث کوچه 6 متری بدون رضایت اینجانب و پرداخت بهای خسارت اینجانب با در نظر گرفتن جواز ساخت برای مابقی زمین مانده پیشنهاد میدهند وبهای روز آن را پرداخت نمی نمایند در حالی که نسبت خسارت به پرداخت بهای زمین بسیار فاصله دارد در حد یک دهم بهای زمین. در طول این 20 سال با مراجعه به شهرداری و شهردار وقت از ایجاد کوچه با رضایت طرفین طی نامه ای و اینکه در طرح جامع شهری و طرح هادی تا به امروز هیچ کوچه ای تعریف نشده است و در سال 1400 با مراجعه به شهرداری از زمین 300 متری اینجانب 75 متر باقی می ماند مابقی از سه طرف به کوچه تعریز میدهند در خواست راهنمایی دارم شهرداری ادعا می نماید پلاک های ساته شده جدید کوچه های قید شده در جواز ملاک عقب نشینیست

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.اظهارنظر اصولی نیاز به بررسی موضوع دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید