مشاوره حقوقی رایگان - با سلام بنده می توانم خسارت تاخیر عدم تنظیم سند توسط فروشنده را مطالبه نمایم؟

با سلام سال 95 ملک آپارتمانی خریداری کردم و در انتهای سال 96 تحویل گرفتم.قرار سند بر تاریخ 1397/3/15 بود ولی فروشنده تا تاریخ 1398/9/15 سند را آماده ننمود و مبلغ روزی 100 هزار تومن برای تاخیر در تنظیم سند در قرارداد لحاظ گردیده است .نه بنده و نه فروشنده عدم حضور در دفترخانه نگرفتیم.الان تاریخ 1400/8/15 هست .بنده چندین بار به ایشان مراجعه کردم ولی به علتهای مختلف حاضر به زدن سند نگردید .لازم بذکرست بنده بعد از ساخت متوجه شدم که ایشان 5 متر از بنده بعلت ساخت اضافه بنا طلب دارد ولی با اینکه در قرارداد چیزی بعنوان قیمت روز نیامده فروشنده از بنده طلب 5 متر اضافه را بقیمت روز دارد.راهنمایی بفرمایید بنده تا چه تاریخی می توانم درخواست جریمه تاخیر نمایم و فروشنده آیا می تواند ادعای دریافت جریمه از بنده نماید بابت عدم سند زدن(در قرارداد برای عدم حضور خریدار مبلغ جریمه در نظر گرفته نشده) و سئوال آخر اینکه با اینکه در قرارداد قیمت روز اضافه بنا نیامده آیا فروشنده میتواند ادعا نماید؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه شما گواهی عدم حضور از دفترخانه اخذ ننموده اید لذا دریافت وجه التزام قراردادی میسر نیست و در خصوص مطالبه قیمت روز مازاد متراژ نیز با توجه و عدم سکوت در قرارداد ملاک قیمت زمان معامله خواهد بود

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

در صورتی که کل مبلغ ثمن را به فروشنده پرداخت کرده اید می توانید خسارت تاخیر در تنظیم سند را بر اساس نظر کارشناس مطالبه نمائید. برای دریافت مشاوره بیشتر تماس بگیرید.