مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

با سلام
در تاریخ 17فروردین 1400 پرونده بابت پرداخت دیه در اجرای احکام ثبت شده، با این حال به لحاظ عدم حضور متهم در تاریخ 28 تیر برای وقت نظارت تمدید شد باز هم متهم حضور پیدا نکرد و وقت نظارت برای تاریخ 16 آبان 1400 تعیین شد، باز هم متهم حضور پیدا نکرد که این بار هم وقت نظارت به تاریخ بهمن ماه امسال موکول شد!
سوال من اینه که تا کی این روند ادامه داره؟ چون متهم حضور پیدا نمیکنه حکم دیه اجرا نمیشه؟
و اینکه وثیقه نقدی که قبلا گرو گذاشته شده ، بعد از پرداخت دیه عودت داده میشه؟
در مورد وثیقه بصورت فیش حقوقی کارمند به چه صورت عمل میشه؟
آیا من میتونم حکم جلب متهم رو بگیرم؟

با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید دلیل را جویا شد به این شکل نمی توانم پاسخ دهم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حکم جلب متهم را بگیرید و درخواست کنید به ضامن ابلاغ بشه.
اگر به ضامن اخطار ارسال کنند متهم را در دادگاه حاضر میکند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید موضوع به ضامن ابلاغ تا نسبت به حضور متهم در دادگاه اقدام نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابل پیش بینی نیست اما در مورد سوالات بعدی تحت شرایطی ممکن است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید به ضامن ابلاغ گردد تا متهم را حاضر نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما باید درخواست برگ جلب متهم را کنید. اگر قادر به شناسایی وی نیستید درخواست توقیف حقوق وثیقه گذار را کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما باید
، درخواست توقیف اموال
و حکم جلب متهم را بدهید و سپس درخواست ابلاغ به ضامن را بدهید تا

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع به ضامن ابلاغ میشود و نسبت به حضور متهم در دادگاه باید اقدام کند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

این روند نباید ادامه پیدا کند و حقوق شاکی ضایع شود. بهتر است درخواست جلب متهم و پیگیری موضوع از طریق ضامن را مطرح کنید. ضامن متهم یا باید متهم را معرفی نماید یا عهده دار پرداخت شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به موجب لایحه تقاضای رسیدگی غیابی کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید به ضامن ابلاغ گردد تا متهم را حاضر نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید موضوع به ضامن ابلاغ تا نسبت به حضور متهم در دادگاه اقدام نماید