مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور برای اجرای حکم

باسلام و عرض ادب. سوالم از حضرت عالی اینه. آیا قاضی اجرای احکام می‌تواند برای پرونده ای که حکم 91 روز زندان صادر شده. و بنده جهت اجرای حکم نرفتم. میتونه حقوقم را مسدود کنه. و یا خودرویی که بنامم نبوده دستور توقیف خودرو را صادر کنه با جرثقیل ببرن. مگر من محکوم به پرداخت پول شدم. یا بدهی دارم نمیدم که این حقوقمو قطع کرده مگر حقوق مال خودمه پس الان بچه هام چی بخورن. اون هم کل حقوقم حداقل یک سوم هم اعمال نکرده. میشه از شعبه اجرای احکام شکایت کرد یا خیر؟ و آیا این کارش قانونی هست یا خلاف کرده؟ و این پرونده اعاده دادرسی دادم ارسال شده به دیوان عالی کشور هنوز جواب نیومده نمیدونم چیکار کنم من راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بهتر است از مشاوره تلفنی یا حضوری استفاده کنید. چون هرپرونده شرایط خاص خود را دارد