مشاوره حقوقی رایگان - نفقه سالهای قبل

سلام.
من کارمند هستم و شوهرم در طول زندگی مشترک هیچ گاه به من خرجی نمیداد و اگر طلب میکردم میگفت خودت پول داری.
حتی هزیته لباس و مخارج بچه را هم من پرداخت می کردم.
هر وقت خرید می رفتیم ادعا میکرد کارت همراهش نیست و می گفت بخر خونه که رفتیم میزنم به کارتت ولی اگر بعد من مطرح میکردم ، میگفت وظیفه ات بوده. اجازه دادم بری سر کار که کجا خرج کنی! باید خرج کنی.
الان هم 15 ماهه ترک منزل کرده.
ایا نفقه سالهای قبل یعنی از ابتدای زندگی مشترک قابل مطالبه هست؟
الان برای این مدت دادخواست دادم.(15ماه)
سالهای قبل تر را میتونم درخواست بدم.
و ایا قابل اثبات هست.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله شما می توانید بابت نفقه جاریه و معوقه حتی قبل از پانزده ماه دادخواست بدهید و همه قابل مطالبه است
شما در دادخواست بیان میدارید که در طی این مدت نفقه نپرداخته. همسر شما باید پرداخت را اثبات کند.در ارتباط با فرزندتان هم نفقه با ایشان است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید بابت نفقه جاریه و معوقه حتی قبل از پانزده ماه دادخواست بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید نسبت به نفقه معوقه و جاریه اقدام نمایید
اجرت المثل نیز قابل مطالبه می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بابت نفقه جاریه و معوقه حتی قبل از پانزده ماه دادخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تمامی نفقه حال و گذشته را میتوانید مطالبه کنید برای نفقه حال میتوانید به دادگاه کیفری شکایت وحکم محکوممیت وی را اخذ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله می توانید تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولا حضور زوجین زیر یک سقف حاکی از پرداخت نفقه خواهد بود
ثانیا غیبت زوج و متواری شدن ایشان در این مدت15ماهه که بیان نموده اید قابل وصول خواهد بود با شهادت شهود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله نفقه معوقه زوجه قابل مطالبه و
اثبات است و شما درخواست کارشناس نمایید تا توسط کارشناس رسمی بررسی خواهد شد و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بابت نفقه جاریه و معوقه حتی قبل از پانزده ماه دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله نفقه معوقه زوجه قابل مطالبه و اثبات است و شما درخواست کارشناس نمایید تا توسط کارشناس رسمی بررسی خواهد شد