مشاوره حقوقی رایگان - گرفتم یک کیلو 700 شیشه

سلام از خونه مادرشوهره من 1 کیلو و700 شیشه گرفتن،انداختن‌ گردنه شوهره من،کسی گذاشته تو خونشون،مادرشوهرم زندان و شوهرم بازداشته،آیا میشه ثابت کرد که ماله خودش نیست،یا اگر ثابت نکنه چقد براش میبرن،درضمن ماشین داره اما ب نامه منه میتونن مصادره کنن؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مجازات سنگینی دارد و باید دفاع خوب نمایند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی به سابقه ی تکرار و شرایط پرونده دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام 1/5 کیلو شیشه
متاسفانه مجازات اعدام خواهد داشت اگر اثبات بشود و اموال مصادره خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به سابقه ی تکرار و شرایط پرونده دارد