مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام
چند هفته پیش در اثر یک درگیری توسط دو نفر ناشناس با چاقو دچار آسیب دیدگی شدید از ناحیه مچ دست چپ شدم، و تا الان شناسایی نشده اند و کلانتری هم گفته فایده نداره شناسایی نمیشن. در این صورت حق دیه گرفتن من ندارم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مسئولیت پرداخت دیه بر عهده بیت‌المال بر پرداخت دیه جراحات مادون نفس، مرتکب یا مرتکبان ناشناس می باشد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله پرداخت میشود بایک وکیل مجرب اقدام کنید