مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه

با سلام
طی یک نزاع که 2 متهم داره و رای براشون تفکیک نشده، محکوم شدن به پرداخت نصف دیه کامل و 4 ماه حبس تعزیری، یکی از متهمان (پسر) بابت حمل مواد مخدر در زندان هست اموالی هم بنامش نیست و دیگری (پدر) بابت همین پرونده به تازگی روانه زندان شده، میشه راهنمایی کنید چطور میتونیم تمام مبلغ دیه دریافت کنیم؟

پاسخ ها :

علیرضا عطایی

علیرضا عطایی :

سلام،طبق رای وحدت رویه خیر دیوان این موضوع بصورت نصف نصف قابل دریافت هستش و در واقع تضامنی نیست

دکتررسول    احمدي فر

جناب آقای دکتررسول    احمدي فر :

سلام
اگر مسولیت تضامنی باشه از اموال پدر بگیرید.