مشاوره حقوقی رایگان - ساختن اپارتمان

سلام
بنده بالای خانه پدری ام یک واحد اپارتمان ساخته ام
پدرم برای هر3واحد اپارتمان فوق سند رسمی گرفتو بنده به احترام پدرم حرفی نزدم
برای رهایی از مشکلاتی که در اینده بوجود بیاید (ورثه ها مدعی بشن که واحد مذکور برای پدرمان است و بنده هیچ سهمی و حقی ندارم)
ایا گرفتن اقرارنامه محضری کفایت میکند؟

پاسخ ها :

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام بهتر است پدر سند رسمی واحد مربوطه را به شما انتقال دهند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نسبت به ساختمان صاحب حق هستید نه زمین اقرارنامه در این مورد کفایت میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا پدرتون برای زمین ساختمان سند گرفته و واحدها جدا سند ندارند.
برای واحد خودتون با پدرتون مبایعه نامه تنظیم کنید و مبلغ تعیین کنید و اعلام کنید که پرداخت شده و هزینه ساختمان شده است تا بعداً مشکلی پیش نیاد و دو نفر شاهد نیز امضاء کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است به موجب صلحنامه عرصه و اعیانی آن واحد را به شما منقل کنند