مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگي به علت بيماري

سلام و عرض ادب بنده با سن ٤٦سال وبا سابقه ٣٠سال پرداخت حق بيمه تامين اجتماعي سوالم اينه كه من به بيماري پاركينسون مبتلا شدم وچون شغل من تراشكاري هست ونياز به دقت بالا را دارد ومن لرزش دارم آيا با اين شرايط من امكان بازنشستگي دارم؟؟چون سن من هنوز به ٥٠سال نرسيده باتشكر فراوان ازراهنمايي شما

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

چون سی سال سابقه پرداخت بیمه دارین بازنشسته میشین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی موضوع بیماری شما را تایید نماید می توانید از بازنشستگی پیش از موعد استفاده نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با نظر کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی و با توجه به سابقه بیمه بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
1 - مردان با 20 سال سابقه بیمه متوالی یا 25 سال سابقه بیمه متناوب در کارهای سخت و زیان آور ، بدون شرط سنی میتوانند درخواست بازنشستگی بدهند یا
2 - یا اگر بیماری شما در کمیسیون پزشکی تایید بشود میتوانید بازنشسته بشوید