مشاوره حقوقی رایگان - اجاره شفاهی

سلام.
من یه غرفه اجاره کردم، به صورت شفاهی از آشنا. که قرار بوده قرارداد به نام من بشه. حالا که حدود دوماه میگذره میبینم که این آقا حق اجاره نداشته، پول از من بیشتر گرفته، و فروشگاه هم قبول نمیکنه برای تغییر نام مستاجر، و اینکه به فروشگاه هم بدهی داره. چند روز پیش بر حسب اتفاق یه کاغذ ازش گرفتم که امضا کرده برای کاری، اون نوشته با این خودکارایی هست که پاک میشه. من اگه اون متن رو پاک کنم و متن یه قرار داد که ایشون بهم اجاره داده بنویسم میتونم کاری کنم از نظر قانونی یا نه؟
گیرم انداخته. ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام خیر این عمل جرم می باشد و مجازات قانونی دارد .

علیرضا  جاهدجاه

جناب آقای علیرضا جاهدجاه:

با سلام تنها با اوردن شهود و اثبات وجود قرارداد اجاره شفاهی می توانید مبالغی را که به ایشان پرداخت نمو ده اید در یافت کنید

یک وکیل

با سلام بهتر است هیچ اقدامی که شرایط را بدتر کند انجام ندهید،اظهارنامه بفرستید و اعلام کنید به دلیل عدم اجازه در اجاره معامله باطل بوده و درخواست استرداد وجه را کنید و در نهایت دادخواست بدهید.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل را ارائه نمودند لذا از تکرار خودداری می نمایم