مشاوره حقوقی رایگان - جواب دو سوال طرح شده توسط استاد را در هیچ سایتی پیدا نکردم عنایت می‌کنید راهنماییم کنید سپاسگزارم

با عرض سلام و ادب

دانشجوی هستم جواب این دو سوال داخل هیچ سایتی نتوانستم پیدا کنم توضیح موارد تجاوز و خودزنی را داده اما دلایلش را توضیح نداده. عنایت می‌کنید راهنماییم کنید سپاسگزارم

1- شش دلیل علمی مشخص نمایید تجاوز به شخص متعلق به زمان حال (48 ساعت گذشته) بوده یا در گذشته دور (بیش از یک سال) رخ داده است؟

2- شش تفاوت علمی میان خودزنی ( جهت اخذ دیه) در زنان و مردان را مشخص نمایید.

پاسخ ها :

تجاوز خودزنی