مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی قولنامه

سلام خسته نباشید من 15سال قبل یک زمین خریدم و روی اون زمین یک ساختمان دو طبقه ساختم قولنامه اون زمین رو گم کردم با اون طرفی هم که زمین رو گرفتم مشکل داریم و میزنه زیر معامله من با این‌ قولنامه از بانک مسکن برای 80مترش وام گرفتم الان نمیدونم چیکار باید بکنم ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، کلیه مدارک (مثل همین وام گرفتن از بانک ) که نشان دهنده مالکیت شما بر زمین مذکور است را جمع آوری کنید و اقامه دعوای مفقودی قولنامه نمایید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به اثبات مالکیت خود به شهادت شهود و اخذ وام و... اقدام نمایید
از بانک نیز کپی آن را اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با استناد
به کپی مبایعه نامه و شهادت شهود و سایر ادله
دادخواست اثبات بیع و اثبات مالکیت را در دادگاه
مطرح نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به همان املاکی که مبایعه نامه تنظیم کردید مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از املاکی که قرارداد نوشتید بگیرید.
به هر حال جای نگرانی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اولین اقدام را بگذارید برای اثبات بیع و اثبات مالکیت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه می فرماید با همان قولنامه از بانک مسکن وام اخذ نموده اید باید به همان بانک مراجعه تا پرونده تسهیلات شما بررسی و تصویر قولنامه پرونده در اختیار شما گذاشته شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به همان املاکی که مبایعه نامه تنظیم کردید مراجعه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به همان املاکی که مبایعه نامه تنظیم کردید مراجعه کنید