مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بگیر پدر

سلام .من 4ساله جداشدم و دارم از حقوق پدرم مستمری میگیرم وهر 5ماه باید حضور بزنم برای نشان دادن شناسنامه که البته الان اینترنتی شده
قصد مهاجرت دارم میخواستم بپرسم برای حقوق مشکلی پیش نمیاد ومیتونم اگر مهاجرت کردم همچنان دریافت کنم؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت مهاجرت و اقامت در خارج از کشور مستمری شما قطع خواهد شد علت آن هم این است که ملائت مالی شما احراز می گردد