مشاوره حقوقی رایگان - شاسی پراید

سلام خسته نباشید من پراید و دوتا شاسی پایین و عوض کردم البته جایی که شماره خورده مال خود ماشین هست و دست نخورده شماره سینی مال خود ماشین هست از قسمت زیر عوض شده لطف میفرمایید راهنمایی بفرمایید تعویض پلاک مشکل میخورم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

احتمال دارد مگر بازدید دقیق نشود و از چشم پنهان بماند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعویض موارد باید با مجوز پلیس راهور باشد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،تعویض این موارد حتما مجوز پلیس را احتیاج دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ارکان اصلی خودرو منجمله شاسی بابد با مجوز راهور باشد به مراکز تعویض پلاک مراجعه نمایید تا تکلیف شما مشخص گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تعویض پلاک انجام نخواهد شد باید ابتدا به پلیس راهور مراجعه تا توسط کارشناس بازدید بشود و اجازه تعویض پلاک به شما بدهند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از پلیس راهور موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید از راهور مجوز بگیرید پس از پرداخت جریمه امکان تعویض پلاک وجود دارد