مشاوره حقوقی رایگان - باسلام. با فوت بدهکار محجور و قیم او تکلیف طلبکارچیست؟حکم توقیف اموال محجور روی پرونده می باشد.

باسلام.با فوت بدهکار محجور و قیم او تکلیف طلبکار چیست؟ حکم توقیف اموال محجور روی پرونده می باشد.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به توضیحات تکمیلی دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. طلب را از اموال محجور دریافت دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید از اموال ایشان توقیف نمایید ویا ورثه وی در صورت پذیرفتن ترکه وی باید پاسخگو باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از اموال محجور یا متوفی قابل مطالبه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میتوانید از اموال ایشان توقیف نمایید ویا ورثه وی در صورت پذیرفتن ترکه وی باید پاسخگو باشند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از اموال محجور یا متوفی قابل مطالبه است.