مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جهاد کشاورزی

سلام
بنده ی زمین کشاورزی ب متراژ1400 متری ب صورت چهار دیواری خریداری کردم ک دارای استخر و درختان میوه 3 ساله میباشد و اقدام ب ساخت بنای 80متری نموده ام و پس از اتمام و گذشت 1 سال از ساخت بنا و همینطور 3 سال از چهاردیواری جهاد کشاورزی اقدام ب شکایت تغییر کاربری غیر مجاز کرده میخواستم بدونم راه حلی داره جریمه میشه یا تخریب
محل دارای خیابان کشی و همین طور کد روستا میباشد ولی طرح هادی ندارد
ممنون از وکلای عزیز.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً بایستی بر اساس قانون کاربری اراضی زراعی و باغ مجوز از اداره جهاد کشاورزی اخذ می گردید و با توجه به اینکه مدت زمان ساخت بنا در باغ می گذرد دفاعیات مناسبی می توان در این خصوص مطرح نمود و قابل توجه خواهد بود در صورت نیاز به مشاوره تلفنی استفاده نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خارج از طرح هادی روستا اجازه ساخت ندارد و کاربری به صورت باغ یا مزرعه باید حفظ شود مگر اینکه با رایزنی با بنیاد مسکن و شورای روستا آنجا الحاق به بافت روستا شود.
وگرنه با توجه به تغییر کاربری در خطر تخریب قرار دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید بر اساس قانون کاربری اراضی زراعی و باغ مجوز از اداره جهاد کشاورزی اخذ می گردید و با توجه به اینکه مدت زمان ساخت بنا در باغ می گذرد دفاعیات مناسبی می توان در این خصوص مطرح نمود و قابل توجه خواهد بود در صورت نیاز به مشاوره تلفنی استفاده نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خارج از روستا اجازه ساخت ندارند و کاربری به صورت باغ حفظ میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید بر اساس قانون کاربری اراضی زراعی و باغ مجوز از اداره جهاد کشاورزی اخذ می گردید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید بر اساس قانون کاربری اراضی زراعی و باغ مجوز از اداره جهاد کشاورزی اخذ می گردید و با توجه به اینکه مدت زمان ساخت بنا در باغ می گذرد دفاعیات مناسبی می توان در این خصوص مطرح نمود و قابل توجه خواهد بود در صورت نیاز به مشاوره تلفنی استفاده نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بر اساس قانون کاربری اراضی زراعی و باغ مجوز از اداره جهاد کشاورزی اخذ می گردید