مشاوره حقوقی رایگان - شکایت سازمان جهاد كشاورزی استان البرز

800 متر زمین با کاربری باغ با 200 متر بنا نزدیک بافت با کنتور آب و برق دایر در سال 97 با قدمت بنای سال 95 خریداری کردم و در آن ساکن شدم. زمین کناری به متراژ 600 متر کاملا بایر در همان سال خریداری شد به زمین فوق اضافه شده و در آن حدود 70 اصله درخت کاشته شد و یک آلاچیق 20 متری ساخته بخاطر امنیت دیوار کشی تقویت شد. سال 99 سازمان جهاد كشاورزي استان بابت ساخت و ساز هر دو مورد ترکیبی شکایتی فرستاده و درخواست تخریب کرده بجهت تغيير غير مجاز كاربري اراضي زراعي و باغها. ولی بدلایل مختلف دادگاه به تنفس خورده
با توجه به قدمت بنا و اینکه ساخت و ساز اول اینجانب هم نبوده و آیا امکان تخریب دارند؟ راهکار جلوگیری چیست ؟

نکته
دور تا دور زمین ساکنین محلی زندگی میکنند و قدمت ساخت آنها کمتر از ساختمان ماست .

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر ساخت دیوار مربوط به قبل از سال 1385 باشد ،دستور تخریب دیوار صادر نمیشود اما درصورتیکه ساخت دیوار مربوط به بعد از سال 1385 باشد ،رای به تخریب دیوار صادر خواهد شد
موفق باشید.