مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

سلام خسته نباشین چن سال پیش ماشینمو چکی فروختم و وکالت تعویض پلاک دادم. چک دوم طرف پول نشد و ایشون ماشین منو با قولنامه ای چن دست فروخته و من چک را اقدام کردم هیچ گونه دسترسی به خریدار ندارم و پیداش نمیکنم و از طرفی درخواست توقیف پلاک هم دادم و حالا نفر اخر از من میخاد که برم سندو بهش انتقال بدم درحالی که من خبر ندارم فروش های اخیری که در ماشین صورت گرفته ایا با همدیگه حساب کتابی دارن یا خیر و اینکه ایا من میتونم مطالبه پولمو از نفر اخر کنم و سندو بهش انتقال بدم؟ لطفا راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق پنل مشاوره جهت توضیحات تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دادخواست فک پلاک دهید وخوانده را مجهول المان ذکر کنید.شما برای پول می توانید دادخواست ثمن معامله بطرفیت خریدار اول دهید وجهت توقیف اموالش تقاضای استعلام حساب بانکی یا ممنوع اخدمات وممنوع الخروجی بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .دادخواست فک پلاک دهید وخوانده را مجهول المان ذکر کنید.