مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو و عودت مال

با سلام خودرویی را بصورت قولنامه ای طی دو چک به کسی فروختم و قرار شد اگه اولین چک پاس نشود معامله فسخ و خریدار باید 10 میلیون هم غرامت بده البته چک ها بصورت حامل و از حساب خریدار نمیباشد اما پشت چک ها را نیر امضا و اثر انگشت زده است اولین چک پاس نشد و احضار برایش فرستادیم جوابی نداده است و فروشنده اصلی هم وکالت بنام من نمیزند و میگوید خودرو باید باشد تا انتقال سند قطعی بدهد و خریدار بنده نیز ماشین را نمی اورد تا انتقال سند بدهیم چاره چیست راهنمایی بفرمایید
ممنون

پاسخ ها :

توقیف خودرو به دلیل عدم پرداخت ثمن توقیف خودرو فروخته شده توقیف خودرو استرداد خودرو ثمن معامله خودرو خرید و فروش خودرو خودرو