مشاوره حقوقی رایگان - افترا زدن

با سلام

ما سه شریک دار هستیم و یکی از شریک دارهامون پیش یکی از شریک هامون رفته و بر علیه من حرف زده و اون شریک دار به صورت پیامک زدن من را مطلع کرد سوال :

آیا من می توانم از شریک دارم به جرم دروغ گفتن شکایت کنم ؟

اگر دادگاه شریک داری که من را مطلع کرده است به حضور بخواند اما در دادگاه حضور نیابد بر ضرر من می شود ؟

ایا استناد من به پیامک ها می تواند صورت بگیرد ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

صرف دروغگویی جرم نیست مگر تحت عناوینی دیگر چون توهین. افترا و.. شکل ک رفته باشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی با عنوان تهمت و افترا می توانید شکایت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف دروغگویی جرم نیست مگر تحت عناوینی دیگر چون توهین. افترا شکل صورت گرفته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت شرایطی با عنوان تهمت و افترا می توانید شکایت.