مشاوره حقوقی رایگان - افترا زدن به شریک کاری در یک شکایت واهی و تحریر یک قرارداد باطل

شریک بنده با من یک قرارداد تنظیم کرده که شرعی و قانونی نیست ، کاملا به نفع خودش و بضرر بنده که از این طریق میخواست از زیر بار تعهداتش دربره ،،مثال تو یکی از بندها نوشته من هر موقع بخوام میتونم بتنهایی قراردادو فسخ کنم،، ما دوماه شراکت کردیم بنده فقط نیروی عامل بودم وایشون سرمایه گذارتو یه کارگاه جوشکاری،،اولش ما قرارداد نداشتیم ، این قرارداد باطل و تنظیم کرد و تاریخشو با حقه بازی از اول کار زد،،، بعدش تو یک شکایت واهی بقصد ترسوندن و اخاذی از من سه تا اتهام تابلو سرقت ، خیانت در امانت و تحصیل از طریق نامشروع بهم وارد کرد حتی این قرارداد کذایی رو تو پرونده شکایتش نذاشته بود که منو شاگرد جا بزنن ، دوتا وکیلشم همدستش بودن و چندین بار بقصد ترسوندن من بهم زنگ زدن و صداشون موجوده که با این کار مجبورم کردن ماشین و طلاهای خانوممو بفروشم که بعدش قرار منع تعقیب صادر شد برام و الکی برای ترسوندن دوباره من اعتراض زد که بصورت قطعی تبرعه شدم و دو بار مزاحمت جلو درب پدر خانومم که استشهاد محلی جمع کردن و یه بارم جلو درب خودم که باعث ابروریزی و اختلاف بین من و همسرم شده که گزارش کلانتری و شاهد هم دارم و 6 ماهه که بخاطر این شکایت های کذبش و اختلافات پیش آمده از طرف شریکم مغازه بسته شده و به تعهداتش عمل نکرده و ضررهای هنگفتی بهم زده و حیثیتم بین مشتری ها و فامیل و همسایه ها لگد مال شده. چه جور ازش شکایت کنم که آبرو و ضربه ای که بمن زده رو جوابگو باشه ؟؟؟ تو قرار داد خسارت تعیین شده ،، دوتا اظهارنامه دادم بهش ولی حاضر به حل مسالمت آمیز نبوده که منم برای ابطال قرارداد سرتاسر باطلش اقدام کردم ،،،، میتونم خسارت قراردادی بگیرم یا نه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت شکایت از متهم ، اگر متهم تبرئه بشود ، متهم ، با توجه به تبرئه شدن ، میتواند شکایت افترا از شاکی را مطرح نماید و
شما میتوانید دادخواست مطالبه خسارت قراردادی را مطرح نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قرارداد شما باید بررسی شود .
در صورت تمایل تماس بگیرید و تصویر قرارداد را ارسال کنید