مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین معیوب

سلام من در در آگهی یک دستگاه مینی بوس بنز را دیدم و چون در آگهی همه را به شرط کرده بود ما هم قولنامه کردیم حالا که برای تعویض پلاک مراجعه کردیم کارشناس می گوید اطاقش تعویضی و تعویض پلاک نمی شود و موتورش هم معیوب است که فروشنده قبول نمی کند حال باید چه کرد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید اگر حاضر به فسخ نشد دادخواست تنفیذ فسخ و استرداد ثمن معامله و خسارت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بلافاصله یک اظهارنامه مبنی بر فسخ خودرو ، برای فروشنده ارسال نمایید و سپس دادخواست فسخ بیع به علت خیار عیب و مطالبه ثمن را مطرح نمایید و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا اظهارنامه ای توسط متخصص تنظیم شود مبنی بر فسخ خودرو خیلی فوری و سپس دادخواست فسخ بیع مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدوا طی اظهارنامه اعلام فسخ نمایید سپس دادخواست تایید فسخ و استرداد ثمن مطرح نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
ضمن ارسال اظهارنامه رسمی ( از باب خیار عیب یا خیار تدلیس حسب مورد )، دعوی تایید و اعلام فسخ قرارداد و استرداد ثمن و... اقامه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری عیوب خودرو مشخص سپس طی اظهارنامه رسمی فسخ معامله به فروشنده اعلام در نهایت دادخواست تایید فسخ تقدیم نماید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

دادخواست سخ به جهت عیوب متعدد بدهید و درخواست کار شناسی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید بلافاصله یک اظهارنامه مبنی بر فسخ خودرو ، برای فروشنده ارسال نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید دادخواست فسخ معامله به جهت عیوب متعدد را تنظیم و تقدیم نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام امکان فسخ و استرداد ثمن وجود دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا تامین دلیل و سپس دادخواست احراز و اعلام فسخ به استناد خیار عیب و مطالبه ثمن به انضمام خسارا از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اظهارنامه فسخ ارسال و طرح دعوا نمایید .
در صورا نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید