مشاوره حقوقی رایگان - سن بازنشستگی

سلام صبح بخیر و خسته نباشید. بنده حدود چهل و هفت سال سن دارم و 30سال سابقه بیمه البته تا آخر این سال 30سالم تکمیل میشه میخواستم بدونم آیا بعد از این چهار ماه میتونم درخواست بازنشستگی بدهم یا حتما باید 50سالم باشه لطف کنید راهنمایم کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با 30سال تمام میتوانید درخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
1 - مردان با 50 سال سن و 30 سال سابقه بیمه ، با حقوق کامل 30 روز ، بازنشسته میشوند
2 - مردان بدون شرط سنی ، و 35 سال سابقه بیمه بازنشسته میشوند
و ..

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بهتر است از بیمه سوال کنید ولی 30سال سابقه بازنشسته میشوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وفق تبصره یک از ماده 76 قانون بازنشستگی سازمان تامین اجتماعی مقرر می‌دارد افرادی که 30 سال حق بیمه پرداخت کرده باشند در صورتی که به سن 50 سالگی برای آقایان رسیده باشند می‌توانند خود را بازنشسته کنند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام با 30 سال تمام می توانید درخواست دهید و بازنشسته شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله ولی جهت اطمینان از بیمه مربوطه سوال کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سی سال سابقه بیمه بازنشسته می شوید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله امکان پذیر است

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

مردان برای درخواست بازنشستگی باید به سن 60 سالگی و 20 سال سابقة کاری برسند که در این حالت می‌توانند با توجه به ماده 111 قوانین بازنشستگی به راحتی بازنشسته شوند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود *

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد