مشاوره حقوقی رایگان - مالباختگان بورس

سلام و احترام به تمام وکلای محترم
بنده در برج 4 سال 1398 مبلغ هشت میلیون تومان به پیشنهاد یکی از دوستانم و دوبرابر شدن پولم در بورس به ایشون دادم. و گفت که تا اخر سال پول رو این مبلغ رو گرفتن و سرمایه گذاری کردن
متاسفانه با توجه به اینکه بورس سقوط کرد و دو سالی من به ایشون وقت دادم و بیشتر از نیمی از پولم از دست رفته که دستمزد کارگری و بیچارگی بود . حالا میتوانم از مراجع قانونی پیگیری کنم . چون خودم فریب خوردم و اصلا علاقه ای به سرمایه گذاری نداشتم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بستگی دارد که آیا قراردادی بین شما بوده یا خیر و....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگرکاغذ و دستنوشه دارید طبق ان در صورت شرایطی بله میتوانید و در غیر اینصورت کار شما سخت میشود