مشاوره حقوقی رایگان - چکار کنم خطم مسدود هست

سلام. سیمکارت من از سال 97 تا الان قطع هست چندبار سازمان تنظیم مقررات رفتم احراز هویت انجام دادم چندبار زنگ زدم نتیجه نگرفتم میگن ما نامه زدیم تهران جواب ندادن نمایندگی حقوقی رفتم میگه چون بیش از 6ماه گذشته کاری نمی‌توانیم انجام بدیم. معلوم نیست به چه دلیل مسدود شده. تو سامانه 195 شکایت ثبت کردم جواب آمده که به دستور مراجع ذیصلاح مسدود گردیده. پیگیری و مشکل خارج از حیطه ی ایرانسل میباشد چکار کنم راهنمایی کنید لطفا. سازمان تنظیم مقررات اصفهان هم کاری نمی‌تواند برام انجام بده.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

به مرجعی که دستور مسدودی دادن مراجعه کنین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به مرجع توقیف کننده ، خط تلفن مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به شما اعلام شود که کدام مرجع مسدود نموده است و از همین طریق پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به مرجع توقیف کننده ، خط تلفن مراجعه نمایید