سلام .در عقد معاوضه مطابق ماده 465 قانون مدنی، احکام خاصه بیع جاری نمیشود.از آن جمله خیارات مختصه به بیع ،خیار تاخیر ثمن و مجلس وحیوان. یکی از خیارات مشترک که با طبیعت عقد معاوضه همخوانی ندارد، خیار غبن است زیرا در عقد معاوضه ، رعایت تناسب ارزش دو مورد را نمی نمایند و تعادلی که در معاملات معوض دیگر مانند بیع لحاظ می شود در عقد معاوضه نمیکنند.
با سلام با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را فسخ اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بدهید
سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.
اولا صورتی که قصد طرفین این باشد که یکی از آن دو چیز، مبیع و دیگری ثمن باشد، باید تابع احکام بیع قرار گیرد. ثانیا اگر قصد طرفین معاوضه نبوده است احکام خواسته معاوضه در آن جاری نخواهد شد و قصد که در اینجا بهنظر قصد بیع وجود داشته است اگر بحث معاوضه باشد خیار غبن بنابر اختلاف نظری که در این خصوص وجود دارد جاری و ساری در احکام معاوضه نیست ولیکن در بیع خیار غبن قابل دفاع خواهد بود
سلام ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر فسخ را ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد عوض معامله ، به علت خیار غبن افحش و خیار تدلیس را مطرح نمایید و ..
اظهارنامه مبنی بر فسخ قرارداد دهید و دادخواست تنفیذ بیع
با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را فسخ اعلام کنید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.