مشاوره حقوقی رایگان - وقت قیم نام تا چه زمانی است

با عرض سلام خدمت شما اینجانب م.ش از ساوه به علت بیماری عصب و روان که به تشخیص پزشک مراجعه خود و پزشکی قانونی در سال 1394 به حکم واحد سرپرستی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ساوه محجور نام من صادر شد. و در طول اين چند سال گذشته با پیگیری پزشک مراجعه ام بیماری کنترل شده و من سلامتی خود را باز یافته ام. و همسرم دیگر نمیخواد قیمیت من را قبول کند. سوال این است آیا میتوانم. قیم بودن آن را لغو کن. با تشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادخواست حکم رشد دهید و به نفع شما صادر شود بله میتوانید لغو قیمومت کنید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تقاضای صدور لغو حکم محجوریت را از دادگاه صالح بخواهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با لغو حکم محجوریت و گرفتن حکم رشد خودتان میتوانید مجددا بر اموال خود مسلط شوید