مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام من یه بردار ناتنی دارم مادر یکی و پدر جدا که براد ناتنی من از همه ما بزرگتر است مادرم چند روز پیش ماشین زده فوت شد و پدر تنی ما 15سال پیش فوت کرد که جمع کل برادر و خواهر تنی از یک مادر و یک پدر هستیم‌ تنها بردار ناتنی از مادر یکی ایا دیه تعلق میگیره بهش که مادر ما یکی ولی پدر جدا است این بگم برادر ناتنی بزرگ یعنی پدر مادر اون زودتر با ازدواج کرد بعد مادر ما با پدر ما ازدواج کرد مرسی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حضوری یا از طریق مشاوره تلفنی دادراه باید توضیح دهید ، این توضیحات نامفهومه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

همه فرزندان از مادر ارث میبرند. ضمنا شمامشخصنکرده اید منظورتان ماترک ب جا مانده از پدر هست یا مادر. تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تمام فررندان ارث میبرند ولی توضیحات شما کامل نیست بهتر است از طریق پنل مشاوره موضوع خود را مطدح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تمام فررندان ارث میبرند ولی توضیحات شما کامل نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قاعده کلی ارث با بودن برادر خواهر ابوینی برادرو خواهرابی ارث نخواهد برد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تمام فررندان ارث میبرند ولی توضیحات شما کامل نیست