مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

موضوع ابلاغیه: ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:
مهلت حضور 7 روز از تاریخ 1400/08/12 علت حضور: اداي توضيح

متن ابلاغیه:
مهلت حضور : 7روز نوع علت حضور : لازم است ظرف مهلت فوق جهت اداي توضيح بهمراه یک نفر ضامن ضرورتا در شعبه حاضر شوید والا مطابق مقررات اقدام خواهد شد.
دعوي الف.م به طرفيت ع.الف بر مزاحمت تلفني
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ، در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.
یعنی چی تو رو خدا راهنمایی کنید؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام یعنی از شخصی بابت مزاحمت تلفنی شکایت شده است اما شما مشخص نکردید از کجا ابلاغ این آمده است؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان مزاحمت تلفنی از شما شکایت شده.
جای نگرانی نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شخصی بابت مزاحمت تلفنی شکایت شده است ا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از شما بابت مزاحمت تلفنی شکایت شده است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

کسی ازشما به اتهام مزاحمت شاکی شدن.احضارشدید.حتما یه کارمند برای کفالت باخودتون ببرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم مزاحمت تلفنی شده اید و حتما به شعبه مراجعه نمایید و ضامن کارمند هم با خود حاضر نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عنوان مزاحمت تلفنی از شما شکایت شده.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. مشخصه ک به اتهام مزاحمت تلفنی از شما شکایت شده. و اکنون احضار شدید. موقع حضور در جلست بت شما تفهیم اتهام تواهد شد. حتما یک ضامن کارمند یا کاسب ک مورد قبول باشه با خودتون ببرید ک بازداشت نشید تا جلسه رسیدگی تشکیل بشه.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.فردی بابت مزاحمت تلفنی شکایت شده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حتما همراه خود یک نفر که فیش حقوقی یا جواز کسب دارد ببرید تا قرار لازم در این خصوص صادر شود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در شعبه به همراه ضامن حاصر شوید. شخصی از سیم کارت متعلق به شما شکایت کیفری مزاحمت تلفنی مطرح نموده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دادسرا احضار شده اید بابت مزاحمت تلفنی . ضامن همراه داشته باشید . فعلا در مرحله تحقیقات است