مشاوره حقوقی رایگان - آیا هل دادن قابل شکایت است؟

با سلام، چندی پیش درگیری جزئی بین دو طرف صورت گرفت که یکی از طرفین از سر خصومت به هل دادن مکرر طرف دیگر و تحریک برای زد و خورد پرداخت. شاهد هم برای این ماجرا بوده است. اما بجز آن توهین خاص یا آسیبی به کسی وارد نشد.
با توجه به این متن:
"جرم توهین می تواند به شکل گفتار ، کردار ، نوشتار وحتی اشارات مختلف دست و چشم و نظایر آن باشد بدین ترتیب اعمالی مثل آب دهان به روی دیگری انداختن ، هل دادن تحقیر آمیز دیگری و یا برداشتن خشونت آمیز کلاه ، روسری و... از روی سر شخصی محترم وپرتاب کردن آن به زمین با توجه به اینکه عرفا باعث تخفیف و تحقیر شخص است می تواند توهین کیفری محسوب شود همینطور برخی اشارات دست در فرهنگ کشور ما یا کشورهای دیگر اهانت آمیز تلقی می شوند."

آیا این امر قابل پیگیری حقوقی است؟ و آیا مجازات خواهد داشت؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود هر اقدامی که در قانون برایش مجازات در نظر گرفته شده است جرم است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به عنوان تهدید و توهین شکایت خود را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیرررر هل دادن دیگری جرم نیست
و توهین هم قابل اثبات نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرف هل دادن که موجب آسیبی نباشد جرم انگاری نشده است
در خصوص توهین و فحاشی چنانچه شواهد و مدارکی باشد امکان شکایت وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.صرف هل دادن که موجب آسیبی نباشد فاقد وصف مجرمانه است در خصوص توهین و فحاشی شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اتهام تهدید و توهین شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله توهین مجازات جزای نقدی دارد