مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

با سلام بنده در یک پرونده که یک شرکتی که براش کار میکرومتر به اتهام جعل اینترنتی جلب به دادرسی شدم به تاریخ دیروز قرار برام آمد و من تامین کردم با کفالت حالا رفته برای صدور کیفرخواست من چند روز پیش یک سری مدارکی به دستم رسید که قبلا از وجود آنها بی خبر بودم و این مدارک میتونه بیگناهی بنده را اثبات کنه حال با توجه که هنوز کیفر خواست نخورده میتوانم کاری کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید بعدا مدارک را به دادگاه ارائه کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پرونده به دادگاه ارسال میشود.درجلسه دادرسی میتوانید دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدارک خود را در دادگاه ، به قاضی ارائه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با سلام می توانید بعدا مدارک را به دادگاه ارائه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در روز دادگاه که وقت آن به شنا ابلاغ می گردد مدارک را تحویل دهید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرزد