مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام و خسته نباشید من صاحب یه فرزند پسر هستم و مدتی هست از همسرم جدا شدم و حضانت را به ایشان دادم و پسرم 7سال دارد اما شرایط زندگی فعلی ایشان جالب نیست اما همسر جدید من دارای تمکن مالی خوبی هست آیا قانون حضانت فرزندم را با توجه به شرایط خوب زندگی من میدهد یا باید با پدر بچه به توافق برسم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

باید توافق کنین یا اینکه بتونین اثبات کنین که شوهرتون نمیتونن نگهداری کنند بدلایل خاص

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید به توافق برسید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

توافق و یا بما بر دلایل قانونی سلب حضانت ایشان را بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توافق نمایید بهتر است یابا دلایل قانونی مصلحت طفل را در بودن کنار خودتان اعلام کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پس از7سال تاسن بلوغ حضانت باپدرمیباشد.مگراینکه بتوانید دادخواست سلب حضانت دهید واثبات نمایید زندگی باهمسرتان به مصلحت فرزندمشترک نیس.....

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بهتر است با دلایل قانونی مصلحت طفل را در کنار خودتان را اعلام فرمایید وتوافق نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست سلب حضانت را به علت عدم رعایت مصلحت فرزند ، به طرفیت زوج مطرح نمایید و ادله خود را به دادگاه ارائه بدهید و