مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت

با سلام و احترام
بنده در یک تصادف مقصر شناخته شدم که خسارت وارده بیشتر از سقف بیمه میباشد حالا برای پرداخت مازاد پول به زیاندیده برای رضایت با توجه به اینکه شکایتی علیه بنده نکرده چگونه هست ؟ لازمه به دادگاه مراجعه کرد یا دفترخانه یا اصلا نیازی نیست؟
سپاس از پاسخ و راهنمایی شما بزرگواران

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید مازاد را در صندوق دادگستری ریخته واعلام نمایید ورضایت بگیرید یا اینکه در دفترخانه پرداخت ورضایتنامه در انجا تنظیم شود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت توافق میتوانید هزینه ها را پرداخت و ور مقابل یک صورتجلسه نسبت به رضایت طرف مقابل اخذ نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق دفترخانه رضایت نامه رسمی یا از طریق حضور در شعبه رضایت کتبی را اعلام گردد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می توانید پرداخت نمایید و رضایت را جلب کنید‌.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید کتبا توافق نمایید . چه در سند عادی چه در سند رسمی . ولی توجه داشته باشید باید از مالک ماشین رضایت بگیرید نه راننده .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ادعایی داشته باشد باید دادخواست بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید پرداخت نمایید و رضایت را جلب کنید‌.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بهتراست متن ازایشان درمورد رضایت ازایشون بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام رضایت نامه عادی
یا رسمی تنظیم نمایید مبنی بر گرفتن تمام خسارات و اسقاط و سلب هرگونه ادعای بعدی و طرح شکایت و ..