مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

سلام مادرم فوت کرده و ازش یه حقوق برام مونده که وارثش من و خواهرم هستیم ک خواهرم 25سال پیش خانواده ی پدریم بعد از فوت پدرم از مادرم گرفتن و اصلا ازش خبر نداریم الان که میخام حقوق مادرمو بگیرم گواهی انحصار وراثت هم گرفتم الان حقوق مادرم به من تعلق میگیرد ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله اما اگر خواهر بعد اطلاع پیداکند وفاقد شغل وهمسر باشد می تواند مطالبه وپیگیری نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مادر شما حقوق‌بگیر سازمان بوده و شما مجرد و فاقد شغل باشید می‌توانید ازمستمری ایشان استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تحت شرایطی می توانید اقدام کنید