مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوانم اقدام برای صدور کارت جانبازی و ایثارگری برای اولین بار اینترنتی ثبت نام کنم

اینجانب ........ فرزند ....... درسال 66 به سربازی رفتم بعد از اموزشی به اهواز فرستادن و بعد فرستادن به قرارگاه رمضان و بعد در سال 67 در عملیات مرصاد شهران مهران عملیات چهل چراغ در انجا شمیایی و ترکش بمب خوشه ای موج گرفتکی بر اثر راکت هواپیما مجروح شدم و ریه سمت راستم اسیب دیده و تاکنون هم اقدام نکردم برای کارت جانبازی باید چگونه اقدام کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در سامانه الکترونیک ایثار اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق بنیاد جانبازان و امور ایثارگران تشکیل پرونده تا در کمیسیون تشخیص درصد جانبازی بررسی گردد