مشاوره حقوقی رایگان - حکم تعزیری

سه سال حکم تعزیری به چه معناست؟

پاسخ ها:

باسلام مجازات ها از لحاظ قانون مجازات اسلامی بر دو دسته هستند مجازات هایی که بر اساس حدود شرع مقدس وضع میشوند و مجازات هایی که حکومت انها را قرار میدهد که به اولی مجازات های حدی و به دومی مجازات های تعزیری گفته میشود سه سال حبس تعزیری یعنی جرم مورد نظر شما جز کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات می باشد

متاسفانه سوال شما واضح نیست.اگر منظور شما حبس تعزیزی است باید عرض کنم یکی از مجازات‌های تعزیری است که میزان آن در شرع مشخص نشده است و تعیین میزان آن با قانون‌گذار است اما در هر صورت، میزان آن نباید از مجازات‌های حدی بیشتر باشد

با سلام تعزیرات مجازات هایی هستند که میزان آنها در شرع و قرآن مشخص نشده و قانونگذار برای جرایمی چون جعل و کلاهبرداری و خیانت در امانت و... در نظر گرفته است که می توانند مشمول تعلیق و تخفیف میزان مجازات برای متهم شوند.

مجازات تعزیری