مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری اراضی زراعی

با عرض سلام و ادب خدمت وکلای محترم
در سال 91 زمینی به متراژ 520 متر در سهیلیه کرج به صورت چهار دیواری خریدم بدون درخت و درسال 92 اقدام به کاشت 70 نهال مثمر نمودم و برای رسیدگی بهتر در سال 93 اقدام به ساخت بنا به متراژ 65 متر نمودم . در انتهای سال 98 جهاد کشاورزی مبنی بر تغییر کاربری از اینجانب شکایت نمود و پس از گزارش کارشناس در انتهای سال 99 دادگاه بدوی با توجه به تلقی نمودن بزه درجه 7 و با توجه به ماده 105 قانون مجازات اسلامی شامل مرور زمان دانسته و حکم قرار موقوفی صادر نمودند . جهاد کشاورزی مجدد به دادگاه تجدید نظر شکایت نمود و در نهایت حکم اعلامی دادگاه 101 کیفری چهارباغ رای قلع و قمع بعلاوه جریمه صادر و مهلت20 روزه واخواهی و بعد از آن مهلت 20 روزه تجدید نظر صادر نموده . ایا امکان تغییر حکم اعم از برداشتن تخریب و کسر مبلغ جریمه وجود دارد ؟ با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همانطور که قبلاً اعلام کردیم رای شعبه چهارباغ برخلاف قانون و رای وحدت رویه دیوان است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید نسبت به تجدیدنظر خواهی از دادنامه موصوف اقدام نمایید و دفاع مناسبی در این خصوص داشته باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نسبت به تجدیدنظر خواهی از دادنامه موصوف اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می‌توانید نسبت به تجدیدنظر خواهی از دادنامه موصوف اقدام نمایید