مشاوره حقوقی رایگان - تغيير كاربری اراضی زراعی

1 اول اينكه اينجانب تا كنون هيچ گونه پرونده قضايی - سابقه كيفري و ..... نداشته . بدواً اينكه اراضي مورد نظر توسط اينجانب به عنوان يك قطعه زمين در تاريخ 11/03/95 خريداري گرديده است كه مدارك ان ضميمه ميباشد. و محدوده مورد اشاره نيز در بافت روستايي واقع شده و قسمتي از ان در طرح هادي و محدوده روستا و قسمتي نيز در حريم روستا بوده كه در حال حاضر نيز طي مكاتبه شماره ........... مورخ 13/12/1398 مدير كل محترم بنياد مسكن طرح روستايي در حال بازنگري ميباشد. كه در صورت لزوم مهلت مناسبي تا تعيين تكليف و نتيجه بازنگري صادر گردد. توضيحاً اينكه در محدوده مورد نظر در حال حاضر نزديك به 30 سال است كه هيچ گونه كشت و زراعتي وجود نداشته كه استشهاديه محلي نيز بيان كننده اين موضوع مي باشد.
2 طي مراحل قانوني و اخذ مجوز از دهياري مبني بر اينكه اراضي موصوف در محدوده روستا واقع گرديده است بلامانع اعلام و اقدام به حصار كشي نموده ام كه مستندات و فيش واريزي آن به حساب دهياري ضميمه ميباشد
3 از ديگر مدارك و مستندات قابل اراِيه استعلام ابفاي روستايي ميباشد كه اين مورد هم با عنايت به نامه دهياري بوده كه نامه و ضمايم آن پيوست ميباشد.
4 ضمناً براي وارد بودن اتهام انگيزه و سوء نيت يكي از اركان متشكل جرم ميباشد كه اين مهم عملاً وجود نداشته و اينجانب هيچ اطلاعي نوع كاربري اراضي مورد نظر نداشته و با عنايت به پاسخ دهياري اقدام به حصاركشي جهت استفاده بهينه نموده ام. و صرف اينكه ديواركشي اراضي زراعي مصداق بزه تغيير كاربري اراضي زراعي محسوب نميشود (دادنامه شماره ............ مورخ 9/12/1393) شعبه 38 دادگاه تجديد نظر استان تهران و مستند به بند الف ماده 257 قانون ايين دادرسي و بند 6 تبصره 1 ماده 10 آيين نامه اجرايي قانون اصلاحي حفظ كاربري: درصورتي ديواركشي به عنوان تغيير كاربري تلقي ميگردد كه مانع از توليدات كشاورزي نه گردد و ديواركشي باغ تنها مانع از تداوم توليد و بهره برداري نيست بلكه بهينه كردن بخش كشاورزي به حساب مي ايد و از مصاديق تغيير كاربري محسوب نمي شود. و اين در صورتي است كه اين قطعه زمين به مساحت خريداري شده كه نزديك به 30 سال است كه هيچ گونه كشاورزي صورت نگرفته واز قابليت زراعي خارج نشده است و به نوعي تغيير كاربري محسوب نبوده و ديواركشي نيز عرفاً تغيير بنا اطلاق نميگردد
5 عملاً احداث بنا و ساختمان بدون پروانه از مصاديق تغيير كاربري ميباشد كه اين مهم اعم از اينكه احداث بنا در زمين محصور باشد يا غير محصور، پس تفكيك احداث بنا در زمين محصور يا غير محصور مي توان پي برد محصور نمودن زمين غير زراعي از احداث بنا و عمليات ساختماني نبوده و مشمول تغيير كاربری نمی باشد.
دادنامه شماره ............ مورخ 30/06/1393 شعبه 26 تجديد نظر ديوان عدالت اداري نيز مويد همين مطلب ميباشد.
لذا مستدعی است با عنايت به ماده 4 قانون آيين دادرسي كيفري و موارد پيش گفته شده و مجوزات اخذ شده از دهياري وساير مراجع از جمله آبفا و ......... راي شايسته و برداشته اينجانب صادر گردد.

پاسخ ها :

سهیلا مشایخی

سرکار خانم سهیلا مشایخی :

سلام
درپرونده مورد نظر راي قطعي صادر شده؟