مشاوره حقوقی رایگان - موجودی کارت

ببخشید من در سایت شرطبندی فعالیت کردم و الان دیگر نمیکنم میخواستم بدونم اگه با کارتی که فعالیت میکردم مسدود شده باشد مبالغی که مال خودم بود و از شرطبندی نبود را میتوانم بدست بیارم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پرونده های مشابه شما زیاد داشتم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بعد از رفع مسدودی می توانید برداشت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مراجعه کنید رفع مسدودی بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید