مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای بدوی

باسلام،دادخواست عسر و حرج همسر بنده (زوجه) به علت نداشتن دلیل رد شد، با اعتراض به رای بدوی ،در دادگاه تجدیدنظر،آیا همان پرونده را بررسی می کنند،یا اینکه (زوجه) می تواند دلایل و مدارک دیگر برای همان پرونده در دادگاه تجدید نظر ارائه دهد و رای بدوی را بشکند؟

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بله قطعا دادگاه تمامی اسناد ومدارک تجدیدنظر را بررسی چنانچه ادله کافی باشد امکان نقض ان وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورتی که ادله شما متقن و محکمه پسند باشد رای دادگاه بدوی نقض خواهد شد