مشاوره حقوقی رایگان - تهدید ارعاب توهین و پرخاشگری و نسبت خلاف واقع

با سلام؛
مدتی است فردی که یکی از بستگان اینجانب میباشد به دلیل یه اختلاف قبلی از طریق تماس تلفنی با منزل و موبایل و ارسال اس ام اس و حضور در درب منزل اینجانب اقدام به ارعاب و تهدید و پرخاشگری و فحش ناموسی و آبروریزی مینماید. اس ام اس های تهدید آمیز ایشان در گوشی بنده موجود است ولی در مورد تماس ها و حضور وی در درب منزل اینجانب فایل صوتی ندارم لطفا بفرمایین؛
اولا چطور میتوانم اقدام قانونی برای این مساله انجام دهم تا آبروی از دست رفته ام در در و همسایه جبران شود و فرد مذکور به حداکثر مجازاتش برسد.
دوما مجازاتی که دستگاه قضایی برای این گونه افراد در نظر میگیرد چه خواهد بود.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام در دادسرای محل وقوع جرم شکایت توهین و تهدید و سلب آرامش نمایید و اس ام اس ها را ضمیمه شکایت نمایید.با توجه به قانون تعزیرات مجازات تهدیدکننده دو ماه تا دو سال حبس یا شلاق تا 74 ضربه است.

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام شما می توانید با مراجعه به دادسرا محل وقوع جرم طرح شکایت نمایید و مدارکی که به صورت مکتوب درا هستید را نیرز ضمیمه نمایید و همچنین برای مزاحمت و فحاشی که درب منزل انجام داده اند را از طریق شهادت همشایه ها و شهود میتوانید اثبات نمایید و در مورد مجازات نظر همکار محترم به درستی بیان نموده اند.