مشاوره حقوقی رایگان - مشروب

سلام. من با دونفر از دوستانم نشستیم تو ماشین یکی از بچه های محل تا به آرایشگاه بریم. یه دفعه مامورا جلوم نگه داشتن راننده فرار کرد و از داخل ماشین مشروب پیدا شد. هر سه نفرمون گفتیم که مال ما نیست و مال راننده بود و ماشین هم مال راننده بود. میخواستم ببینم چه حکمی در انتظارمونه
بخدا اگه میدونستیم تو ماشینش مشروب داره سمتشم نمیرفتیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانیم مکر داشتن مشروبات الکلی و تعلق آن به خود شوید