مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت

با سلام
شخصی پناهنده شده و اقامتش گرفته کیس مذهبی ارائه داده و خروج کرده مثلا از اسلام ب مسیحیت و مثلا سال ها بعد میتونه برای مسافرت برگرده ایران؟ و اینکه جرم داره حکم جرمش چه خواهد بود؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونی در این مورد نداریم ولی قضات بر اساس فقه اسلامی در مواردی حکم صادر کردند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که از دین خارج بشه مرتد محسوب میشود و تخت شرایطی قابل مجازات است.
ولی فک نکنم دولت متوجه موضوع بشه