مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به حراست سازمان

باسلام و احترام
اینجانب کارمند رسمی دولت و همچنین فرزند شهید هستم که از بخش فنی سازمان به بخش حراست سازمان البته کارشناس فنی حراست در خواست انتقال دادم که البته خود حراست هم به خاطر جایگاه و فرزند شهید بودنم و رسمی بودنم همکاری کردن ولی الان حدود 1 ماه که میگن کارات انجام شده و استعلام ها باید بیاد میخواستم ببینم این استعلام ها شامل چه چیزی هست که اینقدر که برای من که کارمند رسمی هستم و کارمند همون اداره طول کشیده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.