مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان مسکن ملی

با سلام
بنده و همسرم مشمول طرح مسکن ملی شدیم ولی به دلیل اینکه مکانی که طرح مسکن ملی برای شرکت تعاونی فرهنگیان اجرا میشد مکان بهتری بود پرونده به نام خانمم ثبت شده
ولی تمام پول آپارتمان رو بنده پرداخت کردم
هنوز هم آپارتمانها در حال ساخت هستند و تکمیل و تحویل نشده
بدلیل اینکه با خانمم مشکل داریم و در حال متارکه هستم
ایشان می‌گویند هیچ چیزی از آپارتمان رو نمیدن چون امتیاز به نام ایشون هست ولی پرداختها همه از طرف بنده و از حساب شخصی من می‌باشد
میخواستم ببینم ، از لحاظ قانونی راهی هست که بتونم حقم رو بگیرم
مبخواستم ببینم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید با ارائه اسناد محکمه پسند ادعای خود را ثابت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با ارائه فیش قبض پرداختی و ادله اثبات کننده پرداخت ثمن از جانب شما و رجوع از هبه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست مطالبه را به طرفیت همسرتان تقدیم نمایید البته رویه قضاییی متفاوت است و نمی‌توان به این راحتی موضوع را قرض تلقی کرد تا به استناد آن بتوان مبلغ را از استردادنمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه اسناد و مدارک ادعای خود را ثابت کنید.